JGSP: Izmena trasa autobusa zbog radova u Stražilovskoj

Autobusi JGSP na linijama 1, 4, 8, 9, 9a, 11a, 11b, 18a i 18b privremeno su od jutros promenili trase zbog radova na sanaciji kolovoza na raskrsnici Stražilovske i Maksima Gorkog.

99Linije 1, 4 i 8

Smer ka Limanu: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer od Limana: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske autobusi saobraćaju Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Linije 9 i 9A

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom Cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom preko Varadinskog mosta.POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.