JGSP: Izmena saobraćaja od 8. do 12. jula

VIDEO K9: Tokom trajanja ovogodišnjeg Egzita, motorna vozila neće moći da saobraćaju delom Petrovaradina, a biće delimično izmenjene i trase pojedinih linija autobusa Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad.

0
23

Prema odluci Gradske uprave za saobraćaj i puteve, motorna vozila neće moći da idu delom Petrovaradina tokom Egzita.

Privremena zabrana saobraćaja važiće za sva motorna vozila, osim za ona koja koriste organizatori manifestacije i to u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Određeno je privremeno uvođenje zone 30 u delu Preradovićeve, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs.

Ova privremena zabrana saobraćaja važiće od 17 do 6 sati od 8. do 11. jula, kao i 12. jula do 9 sati ujutro.

Privremeno taksi stajalište biće postavljeno na Trgu Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, kod Vojno-medicinskog centra.

Biće izmenjene i trase linija gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika u delu kroz podgrađe Petrovaradinske tvrđave, tako da ove linije tokom Egzita neće ići preko mosta Duga, već od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Trga neznanog junaka, Beogradskim kejom, kroz Podbaru, zatim preko drumsko-železničkog mosta, Reljkovićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom.

Linija 69 će od raskrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije, Ulicom Dunavske divizije do raskrsnice sa Kameničkim putem i dalje postojećom trasom.

Zona 30 u delu Preradovićeve ulice i obeležavanje pešačkog prelaza kod restorana Lovoturs važiće od 6. do 13. jula.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.