JESU LI ŠKOLE SPREMNE ZA POČETAK GODINE?

583

VIDEO K9: Nova školska godina počeće za nešto manje od nedelju dana. Osim roditelja koji svoje mališane opremaju za školu kupujući im školski pribor i knjige, i škole su te koje imaju određena zaduženja koja treba da ispune kako bi spremno dočekale đake 2. septembra. Tim povodom, proverili smo kako teku pripreme u osnovnoj školi “Kosta Trifković”.

Besplatni udžbenici za učenike prvih razreda spremno čekaju mališane u novosadskoj osnovnoj školi “Kosta Trifković”. Škola se sprema, glanca i čisti kako bi svečano dočekala svoje učenike naredne nedelje. Molersko farbarski poslovi su u završnoj fazi, kada se očekuje da će biti adaptirane još dve učionice. Zbog velikog interesovanja dece za pohađanjem ove škole, od nove školske godine broj učenika biće povećan za skoro četiri odeljenja.

Ove školske godine predviđeno je da učenici nižih razreda pohađaju nastavu samo u prepodnevnim časovima, dok će učenici viših razreda nastavu pohađati u smenama.. Drugog septembra će 187 učenika poći u prvi razred osnovne škole “Kosta Trifković”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.