Jesenja sezona “Subotnjih razgovora”

VIDEO K9: U Arhivu Vojvodine u subotu počinju "Subotnji razgovori" koje organizuju Heror Media Pont i Arhiv Vojvodine uz podršku Uprave za kulturu grada Novog Sada.

0
14

Sa temom ,,Novosadski doktori” u subotu, 10. septembra u Arhivu Vojvodine biće otvorena treća jesenja sezonu Subotnjih razgovora.

Gosti su Primarijus Dr Srđan Soldatović, sportski lekar, dizajner i multimedijalista i Dr Srđan Kisić, specijalista medicine rada, licenciran za preglede pomoraca i članove posade unutrašnje plovidbe i ljubitelj umetnosti.

Prema rečima organizatora, Subotnji razgovori, u kojima se obrađuju razne teme važne za Novi Sad, ustanovljeni su u septembra 2020. godine, sa namerom da se našim sugrađanima obezbedi kvalitetno vreme u subotnje pre podne kada pođu na pijacu u nabavku, a u kojima se često se pričaju i angedote i kroz humor poručuje i podseća šta je potrebno uraditi da naš grad bude bolje mesto za život i rad.

Subotnji razgovori se održavaju u Amfiteatru Arhiva Vojvodine, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, događaj će biti realizovan u Muzeju prisajedinjenja, na prvom spratu Arhiva Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.