Jelka sa porukom za Novi Sad

VIDEO K9: "Jelka sa porukom za Novi Sad" naziv je manifestacije koju četvrtu godinu za redom organizuje Udruženje građana „Novi Sad“ u saradnji sa Sportskom porodicom "Sportisimo".

0
13

Četvrta po redu manifestacija „Jelka sa porukom za Novi Sad„ biće održana u petak, 17. decembra, od 9,30 časova, ispred Robne kuće na staroj Detelinari, u ulici Milenka Grčića 6a, saopšteno je iz Udruženja građana Novi Sad. manifestacija je posvećena deci i mladima koji će moći da daju svoj glas i mišljenje o kraju u kojem žive.

Kićenje jelki, sajam rukotvorina i kulturno-sportskih sadržaja, takmičenje u nošenju slame, pravljenje ukrasa sa učiteljicama i vaspitačima, samo su deo planiranog programa u kojem će svi moći da učestvuju i na kraju zasade jelke na 8 lokacija na Detelinari.

Iz udrurženja podsećaju da jelka mora biti okićena recikliranim ili prirodnim materijalima, a ideja je da svaki ukras nosi neku poruku, ideju za poboljšanje izgleda zelenih površina, svakodnevnog života omladine, kao i predloge i ideje za realizaciju projekata koji bi popularizovali ovaj deo Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.