Jedinstveno osiguranje od suše

VIDEO K9: „Dunav osiguranje“ predstavilo je osiguranje od suše kao jedinstvenu novu uslugu poljoprivrednicima na srpskom tržištu. Prilog koji sledi sadrži plasiranje proizvoda.

16

„Dunav osiguranje“ predstavilo je osiguranje od nedostatka vlažnosti zemljišta (suše) kao novu uslugu na srpskom tržištu koja prava na naknadu utvrđuje primenom indeksa, čime se osiguranicima omogućava transparentnost, brža isplata naknade i jednostavna merljivost.

Uvođenjem nove usluge u svoj portfelj „Dunav“ ima za cilj da stimuliše poljoprivrednike da više investiraju u proizvodnju useva, smanjujući pritom rizik od gubitka prihoda. Ova vrsta osiguranja namenjena je poljoprivrednicima na teritoriji Vojvodine, pravnim i fizičkim licima, koji uzgajaju kukuruz, soju ili šećernu repu, i odnosi se na fiksni vremenski raspon od 15. juna do 14. avgusta.

Maksimalan iznos sume osiguranja je 1.000 evra po hektaru za kukuruz i soju, a 2.000 evra po hektaru za šećernu repu.

Poljoprivrednici koji žele da zaštite useve tokom ove sezone, mogu zaključiti polisu osiguranja najkasnije do 1. juna.
Nova usluga „Dunav osiguranja“ rezultat je saradnje sa renomiranim svetskim reosiguravačem „Swiss Re“ i društvom „VanderSat BV Holandija“, globalnim pružaocem usluga u oblasti satelitskog prikupljanja komercijalnih podataka putem mikrotalasnih zapažanja, uključujući vlažnost zemljišta, temperaturu i vegetaciju.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, putem i-mejla [email protected] ili na sajtu www.dunav.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.