Javni čas IV-7 za kraj školske godine

VIDEO K9 :Kraj školske godine učenici IV-7 razreda novosadske Osnovne škole Dušan Radović obeležili su na jedinstven način - javnim časom koji su pripremili za svoju učiteljicu i roditelje.

0
218

Učenici IV-7 razreda OŠ Dušan Radović na Klisi, školsku godinu završili javnim časom na kojem su nastupili predstavljajući, prema rečima njihove učiteljice, svoju generaciju, deo školskog života i odrastanja.

Marija Čekić, učiteljica IV-7 odeljenja, ističe da je ponosna na ovu generaciju učenika, ali i roditelja i čitavog tima zaposlenih u školi koji su doprineli uspehu dece.

Učenici IV-7 razreda su kroz pesmu i igru, recitale, skečeve i nastupe pokazali šta su naučili u školi i o životu tokom protekle četiri godine. Na kraju su emocije mogle da se pročitaju na licima svakod njih.

Na ideju da poslednji čas pretvore u ovu jedinstvenu priredbu u školi Dušan Radović deca i učiteljica došli su zajednički, zatvarajaći tako jedno od najznačajnih poglavlja u svom školovanju i pripremajući se da stečeno znanje iskoriste u narednom, koje ih očekuje od jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.