Javna prodaja oduzetih stvari

VIDEO K9: Stvari koje su oduzete prilikom poreske kontrole biće prodate na javnoj licitaciji, koja će biti održana u četvrtak, 15. decembra u prostorijama Poreske uprave u Futoškoj ulici broj 35, sa početkom u 12 časova.

659

Prodaja se vrši usmenim nadmetanjem i licitacijama. Roba koja se prodaje prvim usmenim javnim nadmetanjem može se razgledati radnim danima od 10 do 14 časova u prostorijama magacina Poreske uprave na adresi Sentandrejski put 165.

Ukoliko se za usmeno nadmetanje prijavi samo jedan ponuđač, nadmetanje se odlaže na osam dana, ne bi li se javilo bar dva ponuđača.

Poreska uprava objavila je prodaju stvari oduzetih prilikom poreske kontrole. Prvo usmeno nadmetanje biće održano 15. decembra, a broj artikala je oko 7 750 332.

Roba koju je kamera Kanala 9 snimila u magacinu i koje će biti na prodaju je širokog asortimana, od dečijih igračaka, puzli, sunčanih naočara, nakita do auto delova, žica, drvene galanterije. Njihova početna vrednost iznosi oko 17 miliona dinara.

Na javnoj prodaji pravo učešća imaju sva pravna lica, preduzetnici i fizička lica. Učesnici su dužni da pre početka prodaje popune prijavu za učešće. Roba se prodaje u viđenom stanju i nema prava na reklamaciju.

Kupac je u obavezi da uplati kupoprodajnu cenu u roku od 8 dana od dana kada mu je uručen zapisnik o prodaji. Ukoliko on ne izvrši uplatu, smatraće se da je odustao od kupovine, te će roba biti ponovo izložena javnoj prodaji.

Osoba od koje je roba prilikom poreske kontrole oduzeta, kao ni zaposleni u Poreskoj upravi, ne mogu biti kupci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.