Jabuke za đake

VIDEO K9: Đaci dve škole na području našeg grada obradovani su na kraju školske godine zdravim poklonom - jabukama koje im je, u okviru akcije "Jabuke za đake", poklonio list "Gazdinstvo".

186

Voćari iz Srema i okoline Subotice obezbedili su jabuke koje su zahvaljujući listu “Gazdinstvo”, poklonjene đacima OŠ “Jovan Popović” u Novom Sadu i “Veljko Vlahović” u Šangaju.

Jabuke su, kako je istakao Čedomir Keco, urednik lista “Gazdinstvo”, najzdravija užina i mada je dobio uveravanja da su ove koje list Gazdinstvo poklanja školama neprskane, on je preporučio de se pre upotrebe, kao i svako drugo voće, operu u vodi sa sodom bikarbonom.

Goran Stevanović, direktor škole “Jovan Popović” koja je dobila 500 kilograma jabuka, zahvalio je na poklonu i pozvao i druge da se uključe u akciju “Jabuka za đake”.

U anketi koju sprovedenoj na portalu „AgroServis plus”, sa pitanjem „Da li ste za uvođenje užine – jabuke ili mleka u osnovne škole?”, učestvovalo je 578 čitalaca od kojih je 195 njih, ili 76 odsto,  glasalo za „svaki dan”, za „povremeno” 11 odsto i „ne” 13 odsto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.