IZMENE TRASA LINIJA 6, 11A, 11B

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Marka Miljanova, JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga da se od srede, 30. oktobra privremeno menjaju trase linija 6, 11A i 11B.

714

LINIJA BROJ 6

U SMERU PREMA RIBLjOJ PIJACI AUTOBUSI IZ ULICE MARKA MILjANOVA SKREĆU DESNO U ULICU FILIPA VIŠNjIĆA, POTOM LEVO U ULICU JAŠE  IGNjATOVIĆA I DALjE NASTAVLjAJU KOSOVSKOM ULICOM DO RIBLjE PIJACE.

U SUPROTNOM SMERU KORISTI ISTU IZMENjENU TRASU KRETANjA. NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTI SE PRIVREMENO AUTOBUSKO STAJALIŠTE U ULICI FILIPA VIŠNjIĆA (U OBA SMERA).

LINIJA BROJ 11A 

AUTOBUSI IZ ULICE MARKA MILjANOVA SKREĆU DESNO U ULICU FILIPA  VIŠNjIĆA, GDE KORISTE PRIVREMENO STAJALIŠTE, POTOM SKREĆU LEVO U ULICU JAŠE IGNjATOVIĆA I GUNDULIĆEVOM ULICOM SE UKLjUČUJU NA REDOVNU TRASU KRETANjA.

LINIJA BROJ 11B 

IZ GUNDULIĆEVE ULICE AUTOBUSI NASTAVLjA PRAVO ULICOM JAŠE IGNjATOVIĆA I U ZONI STARE OKRETNICE KORISTE PRIVREMENO STAJALIŠTE, POTOM SE UKLjUČUJU DESNO U ULICI FILIPA VIŠNjIĆA I DALjE NASTAVLjAJU REDOVNOM TRASOM OD ULICE MARKA MILjANOVA (POSLE SKRETANjA IZ ULICE FILIPA VIŠNjIĆA U ULICU MARKA MILjANOVA KORISTI SE PRIVREMENO AUTOBUSKO STAJALIŠTE).

IZMENE U LINIJAMA 12, 64 i 69

Zbog radova u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog od srede, 30. oktobra 2013. godine, doći će do privremene izmene trase kretanja linije broj 12 na sledeći način:

U SMERU PREMA CENTRU AUTOBUSI PRODUŽAVAJU BULEVAROM CARA LAZARA DO STRAŽILOVSKE ULICE I POSLE RASKRSNICE STRAŽILOVSKE ULICE I MAKSIMA GORKOG UKLjUČUJU SE NA REDOVNU TRASU KRETANjA.

U SMERU PREMA NOVOM NASELjU KORISTI SE ISTA, IZMENjENA TRASA KRETANjA. NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTE SE POSTOJEĆA AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Zbog radova u zoni raskrsnice linije broj 64 i 69 neće koristiti autobusko stajalište u Ulici Maksima Gorkog 2.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.