Izmena trasa linija JGSP kroz Petrovaradin

VIDEO K9: Od sutra do 16. jula biće izmenjen režima saobraćaja na Petrovaradinu, što će uticati i na trase linija gradskih i prigradskih autobusa JGSP-a.

298

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice od 12. do 15. jula biće izmenjene trase kretanja redovnih autobuskih linija JGSP koje saobraćaju kroz Petrovaradin, od 12. do 15. jula u periodu od 17 do 06 časova, a 16. jula do 11 časova.

Linije 3, 3A, 9, 9A, 19, 60, 61, 62, 64 (OBA SMERA)

Umesto Beogradskom i delom Preradoviće ulice, autobusi će saobraćati ulicama Trg vladike Nikolaja, Kej skojevaca, Reljkovićeva ulica do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta na izmenjenom delu trase koristiće se privremeni par stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnih brojeva 53 i 56), stajalište posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu (ispred kućnog broja 40) i privremeno stajalište na Keju Skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).

Linija 69 (OBA SMERA)

Umesto Beogradske ulice, dela Preradovićeve i ulice Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Autobusi na liniji 69 koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta.)

Nadležna Gradska uprava odredila je privremenu zabrana saobraćaja za sva motorna vozila, osim ovlašćenih, u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do Šenoine ulice u Petrovaradinu.

Određeno je i privremeno uvođenje zone „30“ u delu Preradoviđeve ulice, od Beogradske kapije do Ulice Pavla Jurišića Šturma u Petrovaradinu.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 17.00 časova 12, 13, 14. i 15. jula 2do 6.00 časova narednog dana i 16. jula do 11.00 časova, a privremeno uvođenje zone „30“ od 12. do 16. jula.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.