Izmena trasa linija 1, 4, 8, 11a i 13

VIDEO K9: U nedelju će od 8 do 16 časova biti izmenjena trase linija 1, 4, 8, 11a i 13, javljaju iz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća.

0
79

U nedelju od 8 do 16 časova privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad broj 1, 4, 8, 11a i 13. zbog izvođenja radova na objektu Naučno – tehnološkog parka Fakulteta tehničkih nauka u Fruškogorskoj ulici.

Autobusi će saobraćati na sledeći način:

LINIJE 1 i 8

Smer sa Limana – Od raskrsnice ulica Fruškogorska i Narodnog fronta autobusi će skretati levo u Ulicu Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja. Smer iz Centra – Autobusi će saobraćati redovnom trasom.

LINIJE 4, 11a

Smer sa Limana – Od raskrsnice ulica Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer iz Centra – Autobusi će saobraćati redovnom trasom.

LINIJA 13

Smer od Univerziteta – Od raskrsnice ulica Jirečekova i Fruškogorska autobusi će saobraćati pravo Fruškogorskom ulicom, skretati desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer sa Detelinare – Autobusi će saobraćati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi će koristiti postojeća stajališta drugih linija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.