Izmena trasa 7a, 7b, 18 i 18a na Novom naselju

VIDEO K9: Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka na Bulevaru Slobodana Jovanovića, došlo je do izmene trase pojedinih autobuskih linija koji se kreću zonom radova.

174

Zbog radova Novosadske toplane na izgradnji vrelovodnog priključka na Bul. Slobodana Jovanovića, izmenje su trase autobusa JGSP na linijama 7a, 7b, 18 i 18a kao i autobusa koji voze iz Futoga za zonu Sever.

Iz smera sa Novog naselja od raskrsnice ulica Bulevar Jovana Dučića i Bulevar Slobodana Jovanovića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Radomira Raše Radujkova, zatim levo skreću na Bulevar Evrope, desno u Ulicu Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi koji se kreću ka Novom naselju od kružne raskrsnice Ulice Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope skreću levo na Bulevar Evrope, zatim desno u Ulicu Radomira Raše Radujkova i saobraćaju do Bulevara Jovana Dučića, a dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trasa autobusi gradskog prevoznika će koristiti stajališta drugih linija, a ove privremene izmene trajaće od 25. februara do 11. marta

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.