Izmena saobraćaja zbog radova Toplane

VIDEO K9: Radovi Novosadske toplane zatvorili su za saobraćaj nekoliko ulica u gradu. Iz preduzeća mole građane za strpljenje i ističu da je obnova gradskog vrelovoda neophodna kako bi naredna grejna sezona protekla bez prekida.

0
67

Građevinska sezona Novosadske toplane na obnovi i izgradnji vrelovodne mreže je u punom jeku.

Od utorka su nastavljeni ranije započeti radovi u Kisačkoj ulici, zbog kojih je do 23. jula potpuno obustavljen saobraćaj na raskrsnici Kisačke i Jovana Cvijića.

Trenutno je u toku i nova faza radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Trgu Komenskog pa je do kraja meseca, pored trga, za saobraćaj zatvorena i cela Školska ulica. Pored ovih, takođe su aktuelni i radovi u Futoškoj i Ulici Nikole Tesle koja je zatvorena za saobraćaj.

Ivana Stanimirović, PR JKP Novosadska toplana, istakla je neophodnost ovih radova koji donose, kako je rekla, benefit tokom grejne sezone, jer sprečavaju havarijsko curenje na vrelovodnoj mreži, a samim tim i prekid u isporuci toplotne energije.

Nakon građevinske, Novosadska toplana počeće pripremne radnje za grejnu sezonu, u koje spada punjenje sistema, odnosno povezivanje vrelovoda na deonicama gde se radilo i punjenje vrelovoda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.