Izmena saobraćaja zbog radova Novosadske toplane

VIDEO K9: Krajem prošle sedmice počeli su radovi Novosadske toplane u širem centru grada, kao i na Novom naselju, zbog kojih je došlo do novih privremenih izmena saobraćaja.

0
245

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Modene, Maksima Gorkog, Žarka Zrenjanina i Stražilovske, dolazi do privremene izmene saobraćaja.

Ova izmena trajaće do 15 oktobra.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Miroslava Antića, od Ulice Polita Desančića do Ulice Žarka Zrenjanina i zabrana parkiranja u delu Ulice Žarka Zrenjanina, između ulica Vladike Platona i Miroslava Antića.

Radovi se izvode i na pešačkim površinama u delu Ulice Žarka Zrenjanina, od Bulevara Mihajla Pupina do Stražilovske ulice i u Ulici Maksima Gorkog sa neparne strane, od Stražilovske ulice do Trga Ferenca Fehera.

Od petka su počeli radovi Novosadske toplane na izgradnji vodovodnih priključaka i u Ulici Breće Ribnikar, kao i ispred pravoslavnog hrama na Bulevaru Slobodana Jovanovića, koji su takođe doveli do izmene režima saobraćaja u ovim delovima grada.

Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka u Ulici Breće Ribnikar, dolazi do privremenog zauzeća dela trotoara i tri parking mesta.

Ova izmena trajaće do 15. avgusta.

Počeli su i radovi na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat pravoslavnog hrama na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Radomira Radujkova Raše.

Zbog tih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, iz pravca skretanja sa Bulevara Slobodana Jovanovića ka Ulici Radomira Radujova Raše zauzima se biciklistička i pešačka staza i krajnja desna kolovozna traka.

Ova privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.