Izmena saobraćaja zbog radova

VIDEO K9: Od ponedeljka će na Grbavici i u delu Bulevara Oslobođenja biti privremeno izmenjen režim saobraćaja zbog radova Novosadske toplane.

0
9

Zbog radova javnog komunalnog preduzeća Novosadska toplana na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat OŠ „Vasa Stajić“ u Ulici vojvode Knićanina broj 12B od ponedeljka, 6. juna, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme trajanja radova saobraćaj će biti zabranjen u delu saobraćajne trake u Stratimirovićevoj ulici od broja 2 do broja 4 i saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brine na 30 km/h. Planirani rok za završetak radova je 4. jul 2022. godine.

Istog dana Novosadska toplana počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda duž parne strane Bulevara oslobođenja, od raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića do broja 8 na Bulevaru oslobođenja.

Za vreme trajanja radova ukida se parking i zabranjuje se saobraćaj krajnjom desnom saobraćajnom trakom na Bulevaru oslobođenja od raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića do broja 8 na Bulevaru oslobođenja. Planirani rok za završetak radova je 5. jul 2022. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.