Izmena saobraćaja u Temerinskoj

VIDEO K9: Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici od ponedeljka će biti zabranjen saobraćaj u delu Temerinske ulice u Novom Sadu, pa se zbog ove izmene menjaju i trase linija JGSP-a.

0
112

Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdala je rešenje kojim je od 2. novembra određena privremena zabrana saobraćaja u delu Temerinske zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u ovoj ulici. Rekonstrukcija podvožnjaka biće rađena za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd – Stara Pazova – Novi Sad – Subotica – državna granica.

Tako će od ponedeljka biti izmenjene trase autobuskih linija JGSP-a, i to: linija broj 5, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice ulica Kisačke i Temerinske, trasa u oba smera pruža Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.

Linije broj 21, 22, 23, 24 i 30 se menjaju tako da se od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, trasa u oba smera pruža Kisačkom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom, i dalje redovnom trasom.

Privremena zabrana saobraćaja važi od 2. novembra 2020. godine do 31. marta 2021. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.