Izmena saobraćaja u delu Rotkvarije

VIDEO K9: U bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka danas su počeli radovi Novosadske toplane zbog kojih je privremeno izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada.

0
19

Zbog radova Novosadske toplane na rekonstrukciji vrelovodne mreže i priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka izmenjen je režim saobraćaja u ovom delu grada.

Radovi će se obavljati fazno a o njihovoj dinamici i daljim izmenama režima saobraćaja građani će biti na vreme obavešteni, saopšteno je iz Toplane.

U toku prve faze radova za saobraćaj je zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I, u delu od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić i saobrćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno, uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Takođe, ukida se krajnja desna saobraćajna traka na Bulevaru oslobođenja u delu ispred raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I i zabranjuju se desna skretanja na Bulevar kralja Petra I iz smera Ulice Pavla Papa.

Na Bulevaru kralja Petra I iz smera Ulice Save Kovačevića ka Bulevaru oslobođenja dozvoljen je smer pravo i skretanje desno, dok je iz smera Bulevara oslobođenja ka Ulici braće Jovandić dozvoljen smer pravo i skretanje desno.

Tokom izvođenja radova ispred kućnog broja 10 na Bulevaru kralja Petra I ukinuto je nekoliko parking mesta i biciklistička staza, a povremeno će biti zauzimana i krajnja desna saobraćajna traka za potrebe pristupa građevinske mehanizacije.

Planirani rok za završetak prve faze radova je 20. septembar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.