Izmena saobraćaja u ponedeljak zbog komemoracije žrtvama Novosadske racije

VIDEO K9: Zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije, u ponedeljak, 23. januara privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na i oko Keja.

0
401

Saobraćaj će privremeno biti zabranjen na Keju žrtava racije, od Trga Neznanog junaka do Radničke ulice, i delu Ulice Maksima Gorkog, od ulice Sonje Marinković do Keja žrtava racije.

Saobraćaj će privremeno biti zabranjen u desnoj traci, a biće zabranjeno i parkiranje na parkingu za turističke autobuse na Keju žrtava racije.

Izmena saobraćaja na Keju će važiti od 11 do 13,30 časova, dok će zabrana saobraćaja u desnoj traci važiti od 7 do 16 časova istog dana.

Biće privremeno izmenjene i trese gradskih autobusa na linijama 11A i 11B.

Autobusi će od 7 do 16 časova saobraćati na sledeći način:
Linija 11A 
Iz Stražilovske ulice autobusi nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim desno Trgom Neznanog junaka saobraćaju do Keja žrtava racija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Linija 11B  
Sa Beogradskog keja autobusi skreću desno u ulicu Trg Neznanog junaka, odakle desno ulaze na Bulevar Mihajla Pupina, zatim levo u Ulicu Žarka Zrenjanina kojom saobraćaju do Stražilovske ulice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.