Izmena saobraćaja na Fruškogorskom putu

VIDEO K9: Zbog održavanja manifestacije Fruškogorski mauntin bajk maraton, 15. maja će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici.

0
57

U nedelju, 15. maja, od 7.30 do 18 časova privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, kod planinarskog doma Železničar na Popovici zbog održavanja manifestacije Fruškogorski MTB (mauntin bajk) maraton.

Zbog toga će biti potpuno obustavljen saobraćaj u Ulici Fruškogorski put, od Majdanske do planinskog doma „Železničar“ u periodu od 8.45 do 10.30 časova.

Takođe je određena zabrana saobraćaja na levoj kolovoznoj traci uz naizmenično propuštanje vozila, regulisana zastavicama i sa ograničenjem brzine na 20km/h u periodu od 10.30 do 16 časova.

Na delu Iriškog puta određena je zabrana saobraćaja u periodu od 10.10 do 10.25 časova, za vreme prelaska biciklista preko kolovoza, kod autobuske okretnice na Paragovu.

Zbog izmene režima saobraćaja, privremeno će biti skraćena trasa autobuske linije broj 74, od 8 do 10.30 časova, tako da autobusi okretanje vrše na raskrsnici kod Majdanske ulice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.