Izmena režima saobraćaja zbog radova

VIDEO K9: Od danas je izmenjen režim odvijanja saobraćaja u delu ulice Novosadskog sajma zbog radova Novosadske toplane. Zbog ovih radova izmenjena je i trasa linije 5 gradskog prevoza, a počinju i radovi u ulici Đorđa Nikšića Johana.

0
21

Radnici Novosadske toplane danas, u okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Novosadskog sajma, počinju radove na prelazu Ulice Novosadskog sajma prema Hotelu „Park“.

Zbog ovih radova, ulica Novosadskog sajma postaje „slepa“ i zabranjen je saobraćaj u ulici Novosadskog sajma od Mičurinove ulice do lokalne saobraćajnice prema bazenima „Sajmište“.

Iz Mičurinove ulice je omogućeno skretanje u ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Bulevaru oslobođenja te zabranjeno skretanje u ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Hajduk Veljkovoj ulici.

Planirani rok završetka radova je 6. jun.

Iz Novosadske toplane za danas je najavljen i početak radov u ulici Đorđa Nikšića Johana, na uglu sa Bulevarom Slobodana Jovanovića, na rekonstrukciji vrelovodnog šahta.

Zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije, povremeno će dolaziti do obustave saobraćaja u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci u ulici Đorđa Nikšića Johana od broja 1 do raskrsnice sa Bulevarom Slobodana Jovanovića, a ova privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 14. jula.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.