Izmena režima saobraćaja zbog radova u Ulici Đorđa Rajkovića i u bloku Bulevara kralja Petra I i Ul. Kraljevića Marka

VIDEO K9: Zbog radova "Novosadske toplane" od danas je izmenjen režim saobraćaja u Ulici Đorđa Rajkovića, kao i u bloku Bulevara kralja Petra I i Ul. Kraljevića Marka

0
24

Radnici “Novosadske toplane” danas, 8. septembra, počinju radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Đorđa Rajkovića broj 22.

Za vreme ovih radova privremeno će biti zauzeta jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Ova izmena važiće do 8. oktobra.

“Novosadska toplana” danas takođe, okviru već započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka, započinje radove koji obuhvataju izmenu režima saobraćaja na Bulevaru kralja Petra I u delu od raskrsnice sa Ulicom Kraljevića Marka do Ulice Zmaj Ognjena Vuka broj 19 (DZ „Jovan Jovanović Zmaj“).

Zbog toga će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I (uključujući i rakrsnicu), od dela Ulice Kraljevića Marka do Zmaj Ognjena Vuka broj 19, a kompletan saobraćaj biće preusmeren u drugu saobraćajnu traku, u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine na 30 km/h.

Tokom izvođenja ove faze radova Ulica Kraljevića Marka postaje slepa iz smera Ulice Žitni trg prema Bulevaru kralja Petra I.

Ranije započeti radovi (iz prethodne faze) na delu Bulevara kralja Petra I od Bulevara oslobođenja do Ulice Kraljevića Marka se nastavljaju, a postojećoj (još uvek važećoj) izmeni režima saobraćaja dodaje se ova nova, s tim što se istovremeno sa nastavkom radova završavaju radovi na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, te se ova raskrsnica otvara za saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 20. oktobar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.