Izmene režima saobraćaja zbog radova Novosadske toplane

Zbog radova Novosadske toplane došlo je do izmene saobraćaja u pojedinim delovima grada.

0
17

Zbog ovih radova biće izmenjen režim saobraćaja i to tako što će u Ulici Ćirila i Metodija od broja 14 do broja 20 biti zauzeta jedna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h.

Na Bulevaru patrijarha Pavla od broja 7 do broja 11, ukida se biciklistička staza.

Privremena izmena režima saobraćaja trajaće do 31. jula.

Radnici Toplane od utorka, 23. juna, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića.

Zbog toga je određena privremena izmena režima saobraćaja u Gogoljevoj ulici, od Tolstojeve ulice do raskrsnice sa Ulicom Miše Dimitrijevića.

Za vreme prve faze izvođenja radova obustavlja se saobraćaj u delu Gogoljeve ulice od broja 16 do broja 28 (od Tolstojeve ulice do Ulice Miše Dimitrijevića).

Biće određen obavezan smer „desno“ iz Tolstojeve ulice prema Gogoljevoj ulici, kao i obavezan smer „levo“ iz Gogoljeve ulice prema Tolstojevoj ulici, a u raskrsnici Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića biće obavezan smer „levo ili desno“.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 17. jula.

U utorak će početi i radovi na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku ulica Dušana Vasiljeva i Episkopa Visariona.

Zbog toga će u zoni radova u delu Ulice Dušana Vasiljeva, od raskrsnice sa Ulicom Episkopa Visariona ka Ulici Marka Miljanova, biće zabranjen saobraćaj.

Takođe, biće onemogućeno parkiranje vozila u blokovskom delu ulica Episkopa Visariona, Dušana Vasiljeva, Marka Miljanova i Beogradskog keja.

OFF: Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.