Izmena režima saobraćaja na Čeneju

VIDEO K9: Sutra počinju radovi na izgradnji kanalizacione mreže u delu Čeneja zbog čega će do 28. novembra privremeno biti izmenjen saobraćaj u zoni radova.

0
57

Zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacije, na Čeneju je od 28. septembra određena privremena izmena režima saobraćaja u ulicama Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice Srpske, u Partizanskoj i u Ulici Matice Srpske. Radovi će biti obavljani u 5 faza:

Tokom faze 1 privremeno će biti zabranjen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Partizanskom. Radovi ove faze traju od 28. septembra do 1. oktobra.

U 2. fazi koja će trajati od 2. do 8. oktobra, biće određena privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Partizanska u zoni raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića.

Tokom 3. faze, od 9. oktobra do 2. novembra, privremeno će biti izmenjen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice Srpske (do crpne stanice), a za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem. Ova faza će trajati od 9. oktobra do 2. novembra.

U 4. fazi radova, od 3. do 9. novembra, biće zabranjen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Ulicom Matice Srpske, dok će u 5. fazi, od 10. do 28. novembra, biti zabranjen saobraćaj u Ulici Matice Srpske od kućnog broja 2A do Ulice Vuka Karadžića.

U ovom periodu će privremeno biti skraćena i trasa linije 35 JGSP NS, tako što će okretanje autobusa biti u raskrsnici Ulica Vuka Karadžića i Partizanske, ispred MZ Čenej, tokom 1. i 4. faze radova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.