Izmena režima saobraćaja i aktuelni radovi na saobraćajnicama

U Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu, od 25. marta do 1. aprila, doći će do obustave saobrajaća, zbog izvođenja radova na popravci kolovoza. Radovi će se izvoditi na deonici od Veterničke do Podunavske ulice.

0
53

Zabrana odvijanja saobraćaja biće na snazi i u Ulici Gorana Maletića u Veterniku, od 27. marta do 1. aprila, takođe zbog radova na popravci kolovoza.

Od ponedeljka 27. marta do 31. marta, zabranjuje se odvijanje saobraćaja u Novosadskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Rade Kondića, u Futogu, zbog izvođenja radova na izgradnji vodosnabdevanja naselja Begeč – povezivanje naselja Begeč sa vodovodnim sistemom Novog Sada.

Trenutno se, u okviru radova na redovnom održavanju saobraćajnica u gradskim i prigradskim naseljima, izvode radovi na više lokacija. U naselju Adice radi se u ulicama Vaska Pope i Slavujevoj, u Veterniku u Školskoj, u Futogu u Ulici cara Lazara, u Begeču u ulicama Branka Radičevića, Oslobođenja i Nova 1.

U Rumenki su u toku radovi u Ulici Nova 12, dok su prethodnih dana izvedeni radovi i u ulicama Danila Kiša i Kanalskoj, u ovom naselju.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.