Izmena reda vožnje zbog epidemije

VIDEO K9: Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad" od danas saobraćaju prema redu vožnje usklađenom sa naredbama Gradskog kriznog štaba.

0
16

Zbog epidemije kovida-19 Javno gradsko saobraćajno preduzeće od 1. decembra uskladilo je polaske gradskih autobuskih linija. To zanči da će u špicu, od 7 do 9 časova i od 14 do 17 časova, biti pojačani kapaciteti, tako što će umesto manjih saobraćati veći autobusi, dok će van tog perioda, kao i nakon 18 časova biti ukinuti određeni polasci.

Odluke o promenama u redu vožnje autobusa JGSP-a donote su na osnovu naredbe Gradskog štaba za vanredne situacije, a za sada nije poznato do kada će važiti ove izmene, saopšteno je iz preduzeća.

Podsetimo, u vozilima gradskog prevoznika obavezno je nošenje zaštitnih maski, a preduzeće je trebalo da obezbedi redare koji kontrolišu da li se putnici pridržavaju mera.

U JGSP-u navode i da od 1. decembra više ne saobraća noćna linija 18a i 18b, dok će svi polasci na prigradskim i međumesnim linijama redovno saobraćati. Detalje o ukinutim polascima sugrađani mogu naći na sajtu preduzeća u odeljku Red vožnje, u kom će polasci biti precrtani i imaće oznaku NVR, odnosno “ne saobraća vanredna situacija”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.