Izmena linija JGSP od 5. do 9. jula

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja muzičke manifestacije, od 5. do 10. jula doći će do izmene pojednih trasa autobuskih linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća. Istovremeno, Parking servis omogućio je dodatne parkinge za vozila u ovom delu grada.

0
525

Autobusi JGSP na linijama 3, 3a, 9, 9a, 19, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od srede, 05. do nedelje 09. jula u periodu od 17 do 06 časova, i u ponedeljak 10. jula do 10 časova.

LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 19, 60, 61, 62, 64 (OBA SMERA)

UMESTO BEOGRADSKOM I DELOM PRERADOVIĆE ULICE, AUTOBUSI ĆE SAOBRAĆATI ULICAMA TRG VLADIKE NIKOLAJA, KEJ SKOJEVACA, RELjKOVIĆEVA ULICA DO PRERADOVIĆEVE, ODAKLE ĆE NASTAVLjATI REDOVNOM TRASOM.

Pored postojećih stajališta na izmenjenom delu trase koristiće se privremeni par stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnih brojeva 53 i 56), stajalište posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu (ispred kućnog broja 40) i privremeno stajalište na Keju Skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).

LINIJA 69 (OBA SMERA)

UMESTO BEOGRADSKE ULICE, DELA PRERADOVIĆEVE ULICE I ULICE DUNAVSKE DIVIZIJE, AUTOBUSI ĆE SAOBRAĆATI KAMENIČKIM PUTEM DO ULICE DUNAVSKE DIVIZIJE, ODAKLE ĆE NASTAVLjATI REDOVNOM TRASOM.

Autobusi na liniji 69 koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta.

Od 5. do 9. jula 2017. godine, JKP „Parking servis” organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:

Ulica Lisinskog
Ulica prote Mihaldžića
Ulica Vladimira Nazora
Trg vladike Nikolaja
Parking prostor duž Keja skojevaca

Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Iz Parking servisa podsećaju da su svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje.

Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti I DNEVNOM KARTOM: na Beogradskom keju, kod SPENS-a u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK „Vojvodina” i SPENS-a (kod restorana „Ognjište”).

Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Parking servis apeluje na posetioce manifestacije da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.