Izložba povodom 9. novembra

VIDEO K9: Druga izložba fotografija „Novosadske ulice“ biće otvorena, simbolično 9. novembra, na dan ulaska srpske vojske u Novi Sad.

0
11

Trideset autora sa ukupno 67 fotografija biće predstavljeno na Drugoj po redu izložbi „Novosadske ulice“, koja će povodom Dana ulaska srpske vojske u Novi Sad, 9. novembra, biti otvorena sutra uveče u u galeriji Muzeja Vojvodine u suterenu objekta u Dunavskoj 37.

Na izložbi će učestvovati brojni eminentni autori iz Novog Sada i drugih gradova Srbije koji su proteklih godina boravili u našem gradu i snimali ga. Na izložbu, koja inače nema takmičarski karakter, pristiglo je više od 200 radova od 36 autora. Selektor ovogodišnje izložbe je kandidat majstora fotografije Foto saveza Srbije Jan Valo.

Obzirom na pozitivan odjek prošlogodišnje izložbe, Foto asocijacija Vojvodine odlučila je da ovaj događaj postane tradicionalan.

Izložba će biti realizovana uz podršku Muzeja Vojvodine i Uprave za kulturu Grada Novog Sada, a posetioci će moći da je vide do 19. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.