Izložba povodom 30 godina FLUOŠ-a

VIDEO K9: Festivala lutkarstva osnovnih škola, FLUOŠ, ove godine slavi tri decenije postojanja, a tim povodom sutra će biti otvorena izložba na Tribini mladih u Novom Sadu.

0
23

Izložba posvećena obeležavanju jubileja – 30 godina Festivala lutkarstva osnovnih škola (FLUOŠ), u organizaciji Udruženja vojvođanskih učitelja, biće otvorena u utorak, 21. maja u prostoru Tribine mladih KCNS.

Izložba će biti otvorena do 3. juna. Festival lutkarstva osnovnih škola (FLUOŠ) se od 2005. godine u našem gardu održava kao republička i međunarodna smotra najboljih osnovnoškolskih lutkarskih grupa i lutkarskih tekstova nastavnika, a uz ovu manifestaciju organizovane su i izložbe i predavanja. Cilj je razmena iskustava i promocija lutkarske kulture, podsticanje razvoja školskog lutkarstva i predstavljanje najuspešnijih nastavnika i učenika lutkara. Zbog svog značaja FLUOŠ se uvršten u Kalendar smotri i takmičenja Ministarstva prosvete. Izložba povodom tri decenije FLUOŠ-a na Tribini mladih biće otvorena u 18 sati, a moći će da se pogleda do 3. juna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.