Izložba “Objektivno” u Muzeju Vojvodine

VIDEO K9: Fotografije koje su tokom protekle decenije bile izlagane na izložbi "Objektivno", biće od petka u Muzeju Vojvodine postavka jubilarne izložbe pod ovim nazivom.

0
17

Jubilarna, 10. po redu, kolektivna fotoreporterska izložba “Objektivno”  biće otvorena u petak, 23. decembra u 19 sati u Muzeju Vojvodine u Dunavskoj 37.

Ovogodišnja izložba predstavlja sublimaciju radova koji su proteklu deceniju izlagani u okviru istoimene novogodišnje izložbe.

Na izložbi će biti prikazano 160 fotografija od 65 autora po izboru selektora ovogodišnje, jubilarne izložbe, fotoreportera i umetničkog fotografa, Martina Candira.

Na izožbama je tokom protekle decenije bilo prikazano više od 600 vrhunskih radova od 106 renomiranih fotoreportera i fotografa.

Izlagači su, uz tradicionalno najzastupljenije nekadašnje i sadašnje fotoreportere “Dnevnika” i “Mađar soa”, dopisnici velikih srpskih medija iz Vojvodine, a začajan broj radova potpisali su i autori iz Vojvodine koji žive u inostranstvu.

Ulaz na izložbu je besplatan, a svi zainteresovani je mogu pogledati do sredine januara 2023.

Izložbe „Objektivno“ su do sada, sem Novog Sada, bile prikazane u Kikindi, Somboru i Nižnjem Novgorodu. 

Organizatori ovogodišnje izložbe su Muzej Vojvodine i Foto asocijacija Vojvodine uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i Uprave za kulturu grada Novog Sada.

FOTO/ Jovan Vajdle

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.