Izložba o najboljim studentima

VIDEO K9: U čast 60. godišnjice Univerziteta u Novom Sadu u holu Rektorata priređen je svečani prijem i izložba na kojoj su predstavljeni dobitnici nagrade Najbolji student Univerziteta. Ovo je samo jedna od niza aktivnosti kojom Univerzitet ove godine obeležava ovaj značajan jubilej.

0
70

U centralnom holu zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, postavljena je izložba Najbolji student Univerziteta i održan svečani prijem za dosadašnje dobitnike ovog prestižnog univerzitetskog priznanja.

Na izložbi kroz pojedinačne plakate predstavljeni su dobitnici ovog prestižnog univerzitetskog priznanja, a na posebnom plakatu predstavljen je i spisak svih dosadašnjih dobitnika. Izložba će ostati stalna postavka koja će svake godine biti proširena imenom novog dobitnika.

Izložba je realizovana uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Izložba je jedna od aktivnosti priređena povodom 60. rođendana Univerziteta u Novom Sadu koji je osnovan 28. juna 1960. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.