Izložba idejnih rešenja za Trg slobode

VIDEO K9: Makete i ilustracije nastale na radionicama u okviru ovogodišnjeg festivala arhitekture OKTOBARH na temu kako mladi vide Trg slobode biće predstavljene javnosti u nedelju u prostorijama Doma b-612.

0
95

U okviru ovogodišnjeg festivala arhitekture OKTOBARH studenti i studentkinje su na trodnevnoj radionici SloboDA imali priliku da na kreativan način izučavaju i daju svoja rešenja za prostorne probleme glavnog novosadskog trga, koja bi omogućila duži boravak posetilaca na Trgu slobode.

Više od dvadeset učesnika i učesnica, tokom tri dana, osmislilo je pet interesantnih predloga u vidu maketa i ilustracija koje će zainteresovani sugrađani imati priliku da vide u nedelju, 27. oktobra od 19,30 časova u prostorijama Doma b-612 u ulici Svetozara Miletića. Radionica i izložba realizovane su uz podršku programa Lokomotiva – lokalna omladinska inicijativa. Ulaz na ovaj događaj je besplatan.

Glavni gradski trg, smatraju organizatori, trebalo bi da može da isprati menjanje svojih korisnika i korisnica i njihovih potreba, da se prilagodi današnjim, ali i nekim budućim zahtevima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.