Izborna Skupština Udruženja penzionera

VIDEO K9: Nakon četiri godine, danas su u Skupštini Grada Novog Sada održani Izborna sednica Skupštine Udruženja penzionera Grada Novog Sada i izbori radnih tela, a uručene su i diplome i počasne članske karte Udruženja.

0
23

Nova Izborna sednica Skupštine Udruženja penzionera Grada Novog Sada i izbori radnih tela održani su, nakon četiri godine, danas u sali gradske skupštine, a ovom prilikom su uručene i diplome i počasne članske karte pomažućim i počasnim članovima ovog udruženja.

Grad i Udruženje penzionera Grada Novog Sada nastavljaju intenzivnu kvalitetnu saradnju, koja može biti primer drugim lokalnim samoupravama kako da na najbolji način podrže penzionere, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

On je dodao da je uloženo u obnovu objekta u kojem je sedište Udruženja u Poštanskoj ulici gde će, kako je rekao, biti još investicija, te da nastoje da ceo grad bude ravnomerno pokriven Klubovima penzionera kojih trenutno ima 19.

Na sednici su razmotreni izveštaji o četvorogodišnjem radu Udruženja penzionera Novi Sad, a donet je i program rada za naredne četiri godine.

Udruženje penzionera Grada Novog Sada će, prema rečima njegovog predsednika Mome Čolakovića, u narednom periodu biti koncentrisano na to da omogući bolji materijalni i socijalni položaj penzionera, veću brigu društva o starim ljudima koji imaju preko 65 godina, a kojih u Novom Sadu ima ih blizu 80 000.

Sednici su prisustvovali i predstavnici Saveza penzionera Srbije i pobratima iz Udruženja penzionera Grada Niša.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.