Izazovi savremenog roditeljstva

VIDEO K9: Besplatna Šoljica razgovora s roditeljima koji žele da znaju više o razvoju svog deteta, ali i izazovima savremenog roditeljstva, biće održana za sve zainteresovane Novosađane u nedelju od 12 časova u Dunavskoj 18.

0
51

Kako prepoznati kada dete ima problem, kada se alarm pali i kako detetu pomoći – o tome će biti reči na šoljici razgovora sa roditeljima „Deca i ekrani” u nedelju, 12. marta od 18 sati u Dunavskoj 18.

Za roditelje koji žele da znaju više o razvoju svog deteta, ovom prilikom, govoriće psihološkinja Ivana Mrđen, logoped Jovana Kašić Milinović i defektološkinja Milica Radanović koje su okupile i pokrenule koncept „Šoljici razgovora” kao jednomesečnom viđanju, razgovoru i druženju na najavljenim lokacijama, potpuno otvoreno i besplatno za svakog ko želi da se pridruži.

Ovoga puta, na temu „Deca i ekrani”, kao gost govoriće i doktorka medicine Jasmina Pajić.

Ideja je da se na jednom mestu okupe stručnjaci koji su neodvojivi deo dečijeg razvoja, a zatim iz proverenih izvora edukuju roditelje, pružajući im adekvatne temelje za razumevanje faza i indikacija kod dece.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.