“Izađi mi na teglu” i u Zrenjaninu

VIDEO K9: Gastronomska manifestacija Izađi mi na teglu održana je na Trgu slobode u Zrenjaninu, a učešće je uzelo 15 ekipa.

0
84

Gastronomski karavan “Izađi mi na teglu” i ove godine je stigao u Zrenjanin. Tokom manifestacije održano je takmičenje u kuvanju ajvara koje su organizatori realizovali u saradnji sa gradom Zrenjaninom i Turističkom organizacijom grada Zrenjanina.

Izađi mi na teglu se po treći put održava u našem gradu a ove godine se prijavilo 15 takmičara istakao je Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika.

U ime Turističke organizacije grada Zrenjanina obratio se direktor Zoran Ljubotina koji je ukazao na značaj manifestacije Izađi mi na teglu.

U svakom od gradova, u proseku će se proizvesti oko 400 tegli ajvara. Nakon 30 dana biće pripremljeno oko 10.000 tegli, a celokupna proizvedena količina namenjena je onima kojima je najpotrebnije sa teritorije opština u kojima se manifestacija održava. Zrenjanin je 19. grad po redu u kojem je održana manifestacija Izađi mi na teglu istakla je Ljiljana Vukotić, koordinator projekta a o pravilima ovogodišnjeg takmičenja je rekla sledeće:

Tri najbolje ekipe biće nagrađene, a prvoplasirana će učestvovati u finalu koje će biti održano u Beogradu 12. oktobra. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.