Izabrana nova Skupština FK Vojvodina

VIDEO K9: Fudbalski klub Vojvodina sinoć je dobio nove članove svoje Skupštine. Istovremeno je izglasan novi četvorogodišnji mandat aktuelnom Upravnom odboru, na čelu sa predsednikom Dušanom Vlaovićem.

0
392

Na redovnoj izbornoj sednici održanoj u media centru FC “Vujadin Boškov”, izglasan je novi saziv najvišeg klupskog tela FK Vojvodina.

Za novog predsednika Skupštine izabran je Dragoljub Samardžić, nekadašnji fudbaler Vojvodine, sada predsednik aero kluba “Novi Sad” i aerodroma “Čenej”, dok će funkcije potpredsednika ubuduće obavljati Dragan Veljkov, Milan Đurić i Jovan Pejčić.

Članovi Skupštine dali su i jednoglasnu podršku da novi četvorogodišnji mandat dobije aktuelni predsednik kluba Dušan Vlaović, direktor Dnevnika.

Fudbalski klub Vojvodina je dobio i novi Nadzorni odbor, kojim će ubuduće predsedavati Branibor Jovičić, a članovi će biti još i Dragana Saratlić i Goran Karadarević.

Novi četvorogodišnji mandat sinoć je dobio i generalni direktor FK Vojvodina Darko Jevtić, koji će, uz predsednika Dušana Vlaovića, i dalje biti jedino ovlašćeno lice za zastupanje kluba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.