Internacionalizacija u visokom obrazovanju

VIDEO K9: Na Novosadskom univerzitetu predstavljen je juče prvi Erazmus plus kombinovani program pod nazivom „Internacionalizacija kao mera kvaliteta u procesu visokog obrazovanja, nauke i usluge“.

0
14

„Internacionalizacija kao mera kvaliteta u procesu visokog obrazovanja, nauke i usluge“ prvi je Erazmus plus kombinovani intenzivni program na Novosadskom univerzitetu koji je okupio je 26 stranih učesnika sa partnerskih univerziteta.

Program na univerzitetu u Novom Sadu ponudiće učesnicima nove perspektive, mogućnost za proširivanje postojećih znanja, kao i prilike za umrežavanje i razmenu iskustava u oblasti internacionalizacije visokog obrazovanja, nauke i univerzitetskih servisa servisa kojeg karakteriše velika kompleksnost i sveobuhvatnost.

Bilo da je reč o kreiranju i koordiniranju međunarodnog ili evropskog projekta na teme iz oblasti visokog obrazovanja ili o tome kako uspešno učestvovati u međunarodnoj saradnji i u međunarodnom projektnom timu, potrebno je razumeti kako različiti univerzitetski akteri u ovom procesu rade, koji su trendovi u očekivanju u procesu internacionalizacije.

Skup je okupio učesnike iz sedam zemalja: Portugala, Mađarske, Finske, Rumunije, Španije, Hrvatske i Severne Makedonije. Ovaj program na UNS-u je realizovan u dva dela: prvi deo u virtuelnom formatu, onlajn, 25. i 26. maja, a zatim i uz fizičko prisustvo učesnika od 29. maja do 2

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.