Interesi koalicionih partnera

VIDEO K9: Aktuelnu koaliciju u Srbiji nikada nisu spajala politička i programska opredeljenja ili ideje već samo sopstveni interesi, ocenio je nekadašnji predsednik Demokratske stranke dr Bojan Pajtić.

81

Pre nekoliko dana funkcioner Srpske napredne stranke Darko Glišič je oštrim rečima napao počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića optužujući ga da kada god ’’ Đilas i Dačić kažu da se Vučić napadne, Mrkonjić to uradi istog sekunda.’’

Glišić je rekao da zna da tim obraćanjem krši stranačku disciplinu, jer je predsednik Vučić rekao da se ovakve izjave ne daju u javnost.

Da li je ovaj napad fingiran ili stvarno dolazi do izražaja razmimoilaženje aktuelnih koalicionih partnera, pitali smo nekadašnjeg predsednika Demokratske stranke dr Bojana Pajtića.

Milutin Mrkonjić je u izjavi medijima rekao da je “svima jasno da je SPS lojalan i korektan partner SNS-a i da ne radi bilo šta iza leđa naprednjacima”.

On je istakao da veruje da neće biti bilo kakvih promena unutar vladajuće koalicije ’’ i da je najbolje da Dačić i Vučić zajedno vode državu”. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.