Intenzivni radovi Novosadske toplane

VIDEO K9: Kontinuirani radovi Novosadske toplane započeti su na više lokacija u Novom Sadu. Od sutra počinju i radovi na rekonstrukciji vrelovoda u Ulicama Stevana Momčilovića i Danila Kiša.

0
21

Radovi Novosadske toplane na remontu i revitalizaciji tehničkog sistema obavljaju se širom grada. Poslednji započeti radovi su oni na izgradnji vrelovodnog priključka za novoizgrađeni objekat u Šafarikovoj ulici.

U okviru rekonstrukcije, raskrnica ulice Pavla Papa i Gajeve bila je zatvorena. Ulica Pavla Papa je sada prohodna i puštena za saobraćaj, dok se radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Gajevoj nastavljaju do 7. septembra.  

Iz Novosadske toplane poručuju da je sada pravo vreme za radove na kućnim instalacijama, te apeluju na građane da te radove prijave na vreme, i po završetku istih odjave, kako ne bi došlo do nestajanja grejanja na samom početku grejne sezone.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulicama Stevana Momčilovića i Danila Kiša, privremeno će biti izmenjen saobraćaj u tim delovima grada. Saobraćaj će biti zabranjen u delu Ulice Stevana Momčilovića od broja 12 do Bulevara kneza Miloša, kao i u Ulici Danila Kiša, u delu od Ulice Braće Ribnikar do Gogoljeve ulice, uključujući i raskrsnicu ulica Danila Kiša i Gogoljeve.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.