Inicijative za Februarsku nagradu

VIDEO K9: Poslednji dan ove godine je krajnji rok za podnošenje inicijativa za dobitnike Februarske nagrade, podsećaju iz Komisije za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Skupštine Novog Sada.

0
30

Građani, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije i udruženja, kao i državni organi i organi lokalne samouprave, imaju rok do 31. decembra da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2023. godinu, podsećaju iz Komisije za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine grada.

Februarsku nagradu Novi Sad dodeljuje građaninu za objedinjene napore koji su u duhu slobodarskih tradicija Grada, negovanja međuljudske tolerancije i jedinstva svih njegovih građana za aktivnosti i dela koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome našeg grada, doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima, izučavanju istorijske građe i naučno istraživačke delatnosti u celini i istaknutom angažmanu u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima, a povodom Dana Grada, 1. februara, kada je 1748. godine Novi Sad proglašen slobodnim kraljevskim gradom.

Obrazložene inicijative za dodelu Februarske nagrade za 2023. godinu mogu se podneti Komisiji u Ulici Žarka Zrenjanina 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.