Infrastrukturno opremanje lokaliteta Jugovićevo

VIDEO K9: Pri kraju su radovi na infrastrukturnom uređenju lokaliteta Jugovićevo što podrazumeva izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom.

0
46

Projekat koji se odnosi na izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednostise privodi se kraju.

Na lokalitetu Jugovićevo izvedeni su radovi na izgradnji 12 stambenih objekata za kolektivno stanovanje, sa ukupno 1972 stambene jedinice, što finansira Republika Srbija, dok je Grad Novi Sad za razminiranje terena, izradu projektne dokumentacije, izgradnju nedostajuće infrastrukture i hortikulturno uređenje opredelio sredstva u ukupnom iznosu od 1,6 milijardi dinara.

Po okončanju radova na izgradnji podzemne infrastrukture usledila je izgradnja saobraćajnih površina i javnog osvetljenja. Na predmetnoj lokaciji izgrađeno je više od 1300 m saobraćajnica, 1.800 m pešačkih i 314 m bicikilističkih staza, kao i 610 parking mesta.

Kompletan prostor je hortikulturno uređen i osvetljen sa 57 stubova javne rasvete.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije privodi kraju radove na infrastrukturnom opremanju stambenih blokova 3, 4 i 5, što podrazumeva izgradnju saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom.

Izgrađene su saobraćajne površine u ukupnoj dužini od preko 3000 m, kao i blizu 3.400 m pešačkih i 290 m biciklističkih staza.

Stanarima će biti na raspolaganju 1133 parking mesta, a prostor će osvetljavati 117 stubova javne rasvete.

Vrednost ovih radova iznosi 559,8 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.