“Informatika”: Skupštine olakšavaju život stanarima u zgradama

VIDEO K9: Skupštine stanara stambenih zgrada nisu novina, a iz JKP "Informatika" poručuju da se u praksi pokazalo da njihovo funkcionisanje umnogome olakšava život stanarima zgrada.

607

Prema evidenciji koju vodi JKP Informatika trenutno postoji oko 3 000 skupština stanara stambenih zgrada, s tim da je u oko 1000 stambenih objekata mandat predsednika skupštine istekao.

Ovi podaci, prema rečima Mirjane Beronje, PR Informatike, ukazuju na činjenicu da mnogi naših sugrađani i dalje ne gledaju blagonaklono na ovaj organ upravljanja stambenim zgradama.

[quote_box_center]“Za prikupljanje sredstava prihoda skupštine stanara potrebno je da predsednik ima ugovor o nalogu sa JKP Informatikom, odluku o iznosu prihoda na mesečnom nivou, suglasnost vlasnika stanara od 51%, datum početka zaduženja, kao i pečat i potpis predsednika”, rekla je Beronja.[/quote_box_center]

Beronja je istakla i da predsednici koji su u mandatu mogu da preko mejla kontakt centra (GRAFIKA- [email protected]) traže dozvolu da se registruju na sajt ovog preduzeća kako bi mogli da prate podatke za svoje skupštine stanara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.