Informatika: Reklamacije na novim šalterima

VIDEO K9: U JKP Informatika su otvorili novu šalter salu jer očekuju da će biti gužve nakon odluke Skupštine grada u vezi sa otpisom kamata građanima koji ovom preduzeću duguju za komunalne usluge u periodu od janura 2008. zaključno sa 28. februarom ove godine. Ulaz u šalter salu za reklamacije u zgradi na Bulevaru cara Lazara broj 3 je iz pravca fakulteta.

0
630

Građani koji duguju Informatici za račune objedinjene naplate od 2008. godine ubuduće će moći da se informišu i sačine ugovore sa ovim preduzećem u posebnoj šalter sali.

Ona se nalazi u glavnoj zgradi Informatike na Bulevaru cara Lazara broj 3, ali je ulaz sa strane fakulteta i jedino će u ovoj šalter sali moći da rešavaju dugovanja iz prethodnog perioda.

“Ova šalter sala nije za plaćanje računa u celosti. Korisnicima je na raspolaganju šalter sala na Bulevaru cara Lazara broj 3 i ostale naše blagajne u gradu”, navela je Mirjana Beronja, portparolka preduzeća.

Šalter sala za reklamacije je isključivo namenjena onima koji žele da isplate dug i od službenika mogu da dobiju sve informacije o iznosu dugovanja, kao i pripremi računa ukoliko dug ne plaćaju u celosti.

“Ovde građani mogu da dobiju informaciju o potpisivanju sporazuma, o isplati duga na rate shodno odluci Skupštine grada, naravno ako ispunjavaju određene uslove za to”, rekla je Beronja.

Radno vreme šalter sale za reklamacije je radnim danima od 7 do 19,30, a subotom od 7 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.