“Informatika” opominje neplatiše

VIDEO K9: Iz Informatike, koja je prošle sedmice poslala opomene svojim korisnicima, apeluju na građane da izmire svoje obaveze, kako bi izbegli dodatne troškove vezane za tužbe.

383

Iz Informatike poručuju korisnicima komunalno-stambenih usluga da, ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire ta dugovanja u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove tužbi.

“Ovim putem obaveštavamo naše sugrađane da smo prošle nedelje poslali opomene na ime dugovanja za period april-novembar 2017. kada su fizička lica u pitanju, kada su pravna lica u pitanju, period koji je obuhvaćen je april 2015.- novembar 2017. Rok za izmirenje dugovanja za fizička lica po opemeni je 13. april, a za pravna lica je 20. april”, rekla je Mirjana Beronja, portparolka JKP Informatika.

Beronja je uputila sugrađane i na blagajne Informatike na kojima mogu obaviti uplate, kako bi izbegli nepotrebne gužve.

“Da obavestimo naše korisnike da balagajna na Bulevaru oslobođenja 38 neće raditi petak i subotu zbog nekih predviđenih radova i premeštanje balagajne u lokal pored br.36 Bulevar oslobođenja i da građani plaćaju svoje račune na Bulevaru Cara Lazara 3 i na Novom Naselju, Slobodana Jovanovića 15 da ne bi došlo do nekih većih gužvi pošto ostale blagajne ne rade subotom”, navela je Beronja.

Slanje opomena građanima za neplaćene račune, prema njenim rečima, pokazalo se efikasnim u prehodnom periodu, kada je čak 85 posto građana uplatilo svoja dugovanja u predviđenom roku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.