Info dan o prijavi za solarne panele

VIDEO K9: U sredu, 1. juna, Gradska uprava za zaštitu životne sredine Novog Sada organizuje „Info dan“ na kojem će zainteresovane sugrađane informisati o uslovima i načinom prijave na Javni poziv u vezi sa ugradnjom solarnih panela.

0
32

Gradska uprava za zaštitu životne sredine pozvala je sugrađane na „Info dan“, koji će biti organizovan u sredu, 1. juna, o temi  Javni poziv za učešće građana u sprovođenju mere energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na porodičnim kućama na teritoriji Grada Novog Sada za 2022. godinu.

U okviru „Info dana“ će biti data bliža objašnjenja o neophodnoj dokumentaciji za prijavu na Javni poziv.

Cilj „Info dana“ je da građane koji žele da ostvare pravo na bespovratna sredstva za ugradnju solarnih panela, bliže upoznaju sa uslovima i načinom prijave na Javni poziv.

Ova Gradska uprava Javni poziv je raspisala u ponedeljak, 23. juna, a rok za podnošenje prijava je 23. jun.

Maksimalan iznos sredstava za dodelu po domaćinstvu je 420.000 dinara sa PDV, odnosno do 50 odsto vrednosti ukupne investicije ugradnje solarnih panela.

Info dan će 1. juna biti održan u Istorijskom arhivu Grada Novog Sada, u Ulici Filipa Višnjića br. 2a, u periodu od 18 do 19 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.