Info centar “Iz Kruga – Vojvodina”

VIDEO K9: Organizacija „Iz Kruga – Vojvodina“ od svog postojanja ima uslugu Info centra koji osobama sa invaliditetom, njihovim porodicama i ostalima pruža sve potrebne informacija i odgovore u ovoj oblasti.

0
35

Jedna od usluga koju osobama sa invaliditemom pruža Organizacija „Iz Kruga – Vojvodina“ jeste i Info centar, putem kojeg osobe sa invaliditetom i njihove porodice mogu dobiti informacije o uslugama, beneficijama i servisima podrške, drugim organizacijama koje pružaju podršku osobama sa invaliditetom, kao i svima koji su zainteresovani za temu invalidnosti.

Ivana Zelić iz ove organizacije navodi da se osobe sa invaliditetom često raspituju i o PIO fondu, o tome kako i na koji način otići u invalidsku penziju, kako ostvariti dodatak ili uraditi procenu telesnog oštećenja, a u poslednje vreme, dodaje ona, česta su i pitanja iz oblasti zdravstvene zaštite vezana za korona virus, vakcinacije i obavljalja specijalističkih pregleda u vreme epidemije.

Info centar je usluga koju Organizacija „Iz Kruga – Vojvodina“ pruža već 10 godina, a osobe sa invaliditetom mogu im se obratiti putem telefona, imejla, sms-a, društvenih mreža ili ličnim dolaskom u njihove prostorije.

Rad Organizacije „Iz Kruga – Vojvodina“ i usluge Info centra podržala je holandske fondacije Mama keš i Rekonstrukcija Ženski fond.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.