Ilić: Putevi Proklete Jerine

VIDEO K9: Povodom najave ponovnog izvođenja radova na deonici Koridora 11 od Uba do Lajkovca, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da “dati nekome da radi ono što ne zna, predstavlja našto najgore za Srbiju”.

0
345

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović nedavno je nenajavljeno obišla radove na jedinoj nezavršenoj deonici na koridoru 11 od Uba do Lajkovca i utvrdila da na 13 lokacija radnika i radova gotovo da nije bilo.

Na toj deonici se zbog propusta izvođača ponovo gradi 2,5 kilometara autoputa. Predsednik Nove Srbije i nekadašnji ministar građevinarstva i infrastrukture Velimir Ilić odgovara na pitanje da li će aktuelna vlast konačno završiti Koridor 11 i koliko su tačne informacije da su prethodnih godina radovi na Koridoru obavljani nekvalitetno.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je inače zbog propusta na deonici od 2,5 km na Koridoru 11, podnelo krivične prijave protiv svih odgovornih lica na spornoj deonici.

Sanacija ovog dela koridora bi prema procenama trebalo da košta milijardu dve stotine miliona dinara. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.