II faza radova na Mostu slobode do kraja meseca

Na Mostu slobode u toku je druga faza radova na održavanju kaja podrazumeva sanaciju pešačke staze sa kameničke strane, a koju sprovodi Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada.

0
12

Na Mostu slobode, na kameničkoj tj. uzvodnoj strani mosta u toku su radovi na sanaciji pešačke staze na deonici od silazne spiralne rampe do tunela.

Radovi za koje je izdvojeno 49,9 miliona dinara, trebali bi biti završeni do kraja meseca, a podrazumevaju rušenje postojeće i betoniranje 123 metra nove pešačke staze i postavljanje ivičnjaka i odbojne ograde.

Podsetimo, ovi radovi usledili su nakon prve faze odrađene na novosadskoj strani Mosta slobode u okviru kojih je završena rekonstrukcija obostranih pešačkih staza, sanacija stuba uz šetalište, unutrašnja antikorozivna zaštita, čišćenje sanduka mosta, popravka dela pešačke ograde i zamena odbojnih ograda na kolovozu.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije apeluju na vozače da posebno budu oprezni prilikom prelaska Mosta slobode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.