Igre bez granica na bazenu

VIDEO K9: Najmlađi posetioci bazena "Sajmište" tokom leta imaju priliku da uživaju i učestvuju zabavnim programima koje je organizovalo JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina".

0
774

Kako bi dan proveden na bazenu bio ispunjen zabavom i druženjem, na bazenima “Sajmište” organizovan je program za decu pod nazivom “Leto na bazenu”.

Za dobru atmosferu zadužen je animator Tibor Lato.

“Tradicionalno pružamo šansu svoj deci, bukvalno od 2-3 godine, pa do 12-13 godina, prvo da pokažu svoj talenat, da recituju, pevaju, igraju, glume, gimnastiku. Pripremili smo i takmičenja u limbo densu i naravno kroz jednu priču pokušavamo da ovaj dan bez obzira što je toplo njima malo uveselimo, a i oni da jednostavno ubiju to malo vremena, a ne samo da se sunčaju i da se bućkaju u vodi”, rekao je Lato.

Deca retko uživaju u sunčanju. Oni žele igru, zabavu i druženje, a ovakav program ispuniće njihova očekivanja.

Ovaj vid animacije za decu znači i roditeljima, bakama i dekama u čijoj pratnji deca dolaze, jer boravak na bazenu čini pravim užitkom za celu porodicu.

“Roditeljima jako znači, pogotovo što svoju decu svaki roditelj voli da vidi na nekoj predstavi, bini i da pokaže svoj talenat, da ga svi vide, a pogotovo deci. U više navrata smo razgovarali sa njima i pokušavali smo da im skrenemo upravo pažnju, pogotovo na onu decu koja imaju bilo kakav talenat, da je važno da se pokažu. Time dobijaju samopouzdanje, dobijaju tu jednu vrstu afirmacije, bez obzira koliko je ovo kratko za njih, ali je to velika stvar da bi oni mogli da naprave korak više za sutra”, naveo je Lato.

U programu “Leto na bazenu” mališani će moći da uživaju tokom celog leta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.