Igor Mirović predsednik Pokrajinske vlade?

VIDEO K9: Spekulacije o imenu novog predsednika Pokrajinske vlade odavno traju, a danas je Aleksandar Vučić i potvrdio koga će predložiti za ovu funkciju.

418

Igora Mirovića za novog predsednika vlade Vojvodine predložiće Aleksandar Vučić, potvrdio je danas predsednik naprednjaka na konferenciji za novinare.

“Zato želim da vam kažem da želim da kompletiramo sve institucije po okončanju izbora i na nivou Republike Srbije i na nivou pokrajine Vojvodine u najkraćem mogućem roku. Zato ću, koliko već u petak, predložiti stranačkim organima i verujem da će to biti prihvaćeno, ime novog predsednika Vlade APV i verujem da će već sledeće nedelje biti izabrana nova Pokrajinska vlada. Predložiću Igora Mirovića za novog predsednika pokrajinske vlade”, naveo je Vučić.

On je rekao da veruje da Mirović ima potrebnu energiju za taj posao, te da je neophodno da se organi u Vojvodini konstuituišu što ranije, kako bi svako preuzeo svoj deo poslova koji im predstoje. U tom kontekstu, naveo je, i Vlada Vojvodine biće formirana naredne sedmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.